Betta på Zlatans framtid

Om Zlatan Ibrahimović från Sverige - En fansite

Zlatan betting

Om du vill tjäna pengar på Zlatan genom att betta på hans framtida val av klubb så måste du hänga med i nyheterna om fotboll. Nu kan det förstås vara bra att veta att Zlatan Ibrahimovic är mästare på att svara kryptiskt. År 2016 så skrevs det att stora saker var på gång och man var då rätt säker på att Zlatan rörde sig mot England. Han svarade då att man fick hoppas att han var i form för det. Ett lurigt svar som är så typiskt för honom.

Den som då ville lägga en slant på att det verkligen skulle bli så var tvungen att ha bra koll på Zlatans sätt och då särskilt i intervjuer. Men man kan ju även satsa på hur det går i nuvarande matcher och tjäna mer på god kunskap om Ibrahimovic form och humör.

Tjäna pengar på sportsbetting

Det kan knappast komma som en nyhet att man kan tjäna pengar på sportsbetting. Det här går ut på att du gissar vad som kommer att hända i en match eller liga. Om du får rätt så vinner du i enlighet med de odds som ges. För att det ska bli kul att betta så måste du dels välja ett casino med bra utbud eller kanske en renodlad sportsbook. Dessutom så bör du se till att det finns gott om matcher och ligor representerade. Då Zlatan står i fokus så är det viktigaste att du väljer den portal som kommer att täcka alla matcher som han är med i.

Man kan satsa på många intressanta saker. Dels så kan man satsa på hur många mål det kommer att bli, i matchen och totalt. Man kan också satsa på utvalda spelare och försöka gissa på hur många mål de kommer att göra. Det blir ju högst relevant då man satsar på Zlatan. En annan sak som man faktiskt kan vinna pengar på är vilken klubb en viss spelare kommer att gå över till. Här har det vunnits och förlorats pengar på Zlatan som är så hemlighetsfull. Men kanske är du bättre än alla andra på att läsa av honom…

När nyheten är ett faktum

Förra året så kom nyheten om att det var klart. Zlatan som då var 35 år gammal skulle ge Manchester United ett år. Han sade att han var tillbaka för att avsluta det han hade påbörjat. Men exakt som Zlatan hade tänkt sig blev det nog inte. Han fick nämligen inte tillbaka sitt gamla nummer. Det här var inget som man kunde betta om. Hade det varit möjligt så var det nog många som hade gåt bet på den.

Nu är det alltså ett ettårskontrakt med Manchester United som gäller. Vad kommer att hända när det går ut? Blir han kvar? Blir det pension? Det finns många frågor som du kanske tror att du har svaret på. Om så är fallet så ska du inte missa att du kan betta på Zlatans framtid på nätet på en bra sportsbook. Det gäller att betta innan nyheten om att han bryter United-kontraktet kommer ut!

Betta säkert

Innan du loggar in på en spelsajt online för att lägga en slant på vår fotbollsstjärna så ska du tänka på att betta säkert. Man ska till exempel aldrig lägga hyrespengar på sportsbetting eller andra spel. Det kan verka självklart, men vem som helst kan drabbas av speldjävulen. Gör upp en budget och använd inga andra pengar till dina satsningar. När du sedan lyckas vinna något så är det också smart att ha en budget för dessa pengar. Du kan betta mer eller helt enkelt plocka ut pengarna från spelkontot för att göra något annat med dem.

Bli inte nedstämd om du får fel. Ingen kan läsa Zlatans tankar. Han är en klurig person i intervjuer så om du får fel uppfattning om vad han tycks säga så är du inte ensam. Spela för att det är kul och lycka till. Har du rätt så kan det bli en bra slant!